<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egyre több kormányzati felület válik elérhetetlenné.

Tapasztalataink szerint már tegnap este sem volt elérhető a Gazdasági Versenyhivatal internetes felülete a Chrome böngészővel, és ma sem lehet kapcsolódni az oldalra. Sem a főoldal, sem az aloldalak tartalmához nem lehet hozzáférni. Nem világos, hogy ez összefüggésben áll-e az Ügyfélkapu blokkolásával.

Egyre több kormányzati oldalnál tapasztalni, hogy a csatlakozási kísérlet kudarcba fullad. A magyarorszag.hu oldallal kezdődött a folyamat, hírek szerint tanúsítványi problémák miatt nehezült meg, vagy vált teljesen reménytelenné az alapvető állampolgári információkat tartalmazó, illetve államigazgatási eljárásokra, intézkedésekre - például adózási ügyek elindítására - szolgáló felület. A külön csatornán elérhető Ügyfélkapu sem érhető el.

Ugyanez a helyzet a Gazdasági Versenyhivatal oldalával is. Pillanatnyilag ez a szöveg fogadja a látogatót (és már tegnap este is ez fogadta):

Ez az oldal nyílik megEz az oldal nyílik meg

Mivel semmilyen kommunikációs csatorna nem teszi elérhetővé a versenyhivatalt, nem világos, hogy egyedi problémáról van szó, vagy általánosabb, az Ügyfélkapuhoz hasonló okokból blokkolják az oldalt. A GVH oldalán egyébként a cégek összefonódásával, a tisztességes piaci versennyel összefüggő információk találhatók meg.

Jelenleg egyébként a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer tájékoztatása szerint karbantartás miatt sem a magyarorszag.hu, sem az Ügyfélkapu és a kapcsolódó szolgáltatások sem elérhetők.

Az Ügyfélkapu és más szolgáltatás sem elérhetőAz Ügyfélkapu és más szolgáltatás sem elérhető

Frissítés: a GVH oldala időközben elérhetővé vált.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.