2018. november 24. 13:08

Egyre több kormányzati felület válik elérhetetlenné.

Tapasztalataink szerint már tegnap este sem volt elérhető a Gazdasági Versenyhivatal internetes felülete a Chrome böngészővel, és ma sem lehet kapcsolódni az oldalra. Sem a főoldal, sem az aloldalak tartalmához nem lehet hozzáférni. Nem világos, hogy ez összefüggésben áll-e az Ügyfélkapu blokkolásával.

Egyre több kormányzati oldalnál tapasztalni, hogy a csatlakozási kísérlet kudarcba fullad. A magyarorszag.hu oldallal kezdődött a folyamat, hírek szerint tanúsítványi problémák miatt nehezült meg, vagy vált teljesen reménytelenné az alapvető állampolgári információkat tartalmazó, illetve államigazgatási eljárásokra, intézkedésekre - például adózási ügyek elindítására - szolgáló felület. A külön csatornán elérhető Ügyfélkapu sem érhető el.

Ugyanez a helyzet a Gazdasági Versenyhivatal oldalával is. Pillanatnyilag ez a szöveg fogadja a látogatót (és már tegnap este is ez fogadta):

Ez az oldal nyílik meg Ez az oldal nyílik meg

Mivel semmilyen kommunikációs csatorna nem teszi elérhetővé a versenyhivatalt, nem világos, hogy egyedi problémáról van szó, vagy általánosabb, az Ügyfélkapuhoz hasonló okokból blokkolják az oldalt. A GVH oldalán egyébként a cégek összefonódásával, a tisztességes piaci versennyel összefüggő információk találhatók meg.

Jelenleg egyébként a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer tájékoztatása szerint karbantartás miatt sem a magyarorszag.hu, sem az Ügyfélkapu és a kapcsolódó szolgáltatások sem elérhetők.

Az Ügyfélkapu és más szolgáltatás sem elérhető Az Ügyfélkapu és más szolgáltatás sem elérhető

Frissítés: a GVH oldala időközben elérhetővé vált.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!