TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Wáberer György a Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felel mostantól.

A kormány a Tokaj-Zemplén térségben megvalósuló fejlesztések elősegítésével, támogatásával és az  ezekkel kapcsolatos koordinációval kapcsolatos feladatok ellátására 2020. július 20. napjától Wáberer Györgyöt a Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztossá nevezi ki - derül ki a hétfőn megjelent Magyar Közlönyből.

A kormányhatározatból kiderül: Wáberer György dolgozza ki a térség fejlesztésére vonatkozó koncepciót és közreműködik a végrehajtásban is. Ennek keretében egyebek mellett összehangolja a térséget érintő projekteket, együttműködik az önkormányzatokkal és kormányhivatalokkal és közreműködik a a Tokaji Borvidéket érintő kormányzati döntések előkészítésében és végrehajtásában is.

Wáberer György - aki egyébként a 13. leggazdagabb magyar a napi.hu 2020-as összeállítása szerint - lett a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács elnöke is, miután Héjj Dávid társadalmi és kormányzati egyeztetésekért felelős miniszterelnöki biztos lemondott a címről és a tanácsból is kilépett.

Wáberer főnöke maga Orbán Viktor miniszterelnök lesz, titkárságot nem kap, de tevékenységét a Miniszterelnöki Kormányiroda segíti. Mindezért államtitkári fizetést kap, de személyes gépjárműhasználatra nem jogosult.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.