1p

Ezzel 48-ról 67-re emelkedett a járvány miatt idehaza elkülönítettek száma - derül ki a Nemzeti Népegyészségügyi Központ legfrissebb tájákoztatásából.

Nőtt az akkreditált laboratóriumban vizsgált mintavételek száma is, 319-ről 362-re. Arról már korábbam beszámoltunk, hogy a tegnapi öttel szemben ma már 7 fertőzött van Magyarországon, közülük 4 iráni, 2 magyar és egy brit. Világszerte eddig 106 165 fertőzöttről lehet tudni, közülük 59 965-en gyógyultak meg, az elhunytak száma 3594.

A magyarországi helyzetről friss információkkal az operatív törzs napi szokásos, 14 órakor kezdődő sajtótájékoztatója szolgál majd.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!