<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Hogyha egy ideje fontolgatjuk már az elektromos fűtési megoldások kipróbálását, akkor minden bizonnyal mérlegeltük már a vele járó fontosabb előnyöket is. A cikk keretei között részben mi is ezt fogjuk tenni.

Az elektromos fűtés hozzáadott értékének taglalása mellett továbbá arra is rá fogunk világítani, hogy a kivitelezéshez milyen készülékek állnak a rendelkezésünkre.

Ezért számít előnyös döntésnek elektromos fűtést használni

A Webkazánnál elérhető elektromos fűtőeszközök a modern készülékek legkorszerűbb változatainak felelnek meg. Tiszta és maradéktalanul higiénikus használatot tesznek lehetővé, ennek köszönhetően különböző élethelyzetekben is ideális opciót kínálnak.

Fontos tudni az elektromos fűtés kapcsán, hogy közben nem keletkezik égéstermék. Ki kell még emelni vele kapcsolatban a biztonságos használat meglétét is, merthogy az elektromos fűtési megoldásoknál a szén-monoxid-mérgezés veszélyét teljességgel ki lehet zárni.

Mindezen felül borzasztó egyszerű művelet maga az üzembe helyezés, ami az esetek döntő többségében szakember segítségét vagy jelenlétét sem igényli.

Az elektromos fűtés alkalmazása mellett szóló anyagi megfontolás

Fűtési opcióról beszélünk, ennek megfelelően mindenképp szót kell ejtenünk az anyagi szempontokról. Az elektromos fűtés esetében alacsony bekerülési költségekkel számolhatunk, ami szintén egy fontos szempont lehet.

Számos korszerű készüléken tűpontosan szabályozható a hőfok, ezzel pedig a működtetés költségei is alacsony tartományban tarthatók. Nem beszélve arról, hogy a modern készülékek között számos modell már energiatakarékosan is képes működni.

Ennek köszönhetően az elektromos fűtés ma már nemcsak kiegészítésként, hanem sokszor elsődleges fűtésként is remekül képes funkcionálni. Méghozzá olyannyira, hogy számos tekintetben optimálisabb választást kínál a hagyományos fűtési megoldásokkal összevetve.

Az elektromos fűtés alkalmazását lehetővé tevő készülékek és berendezések

Amennyiben elhatároztuk magunkat az elektromos fűtés alkalmazásának irányába, számos opció áll rendelkezésünkre a kivitelezés szempontjából. Választhatunk például korszerű olajradiátort vagy elektromos konvektort, aminek a segítségével akár a nagyobb helyiségek gyors és hatékony felfűtése sem jelenthet problémát.

Hogyha kisbaba érkezik a családba, akkor a fürdetés ideje alatt és után hasznos szolgálatot tehet egy modern fűtőventilátor, amely másodpercek alatt képes a legkisebbek számára is komfortos körülményeket varázsolni a szobában.

Kültéren, vendéglátóhelyeken gyakran alkalmazott és kedvelt opciónak számít a hősugárzó, amit tetszés szerint alkalmazhatunk akár otthon vagy a hétvégi házunk környezetében is. De ugyanúgy kiemelhetjük a fűtőszőnyeget, ami a padlóba építve észrevétlenül teremthet kellemes meleget a lakásban.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.