1p

Jól jár a Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakképző iskola, ugyanis ez az intézmény lesz a kormány által kijelölt az emelt szintű könnyűzenei képzési központ. Az intézmény így jelentős forrásokhoz jut.

A most publikált Magyar Közlönyben szerepel az az emelt szintű könnyűzenei képzési központról szóló kormányhatározat is. Mint írják, a kormány egyetértett - a Póka Egon, Máté Péter-díjas basszusgitáros, zeneszerző, a Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakképző iskola alapítója által kezdeményezett - emelt szintű könnyűzenei képzési központ létrehozásával.

Rendszerkompatilibils zenészeket képeznek majd? (Illusztráció - forrás: pixabay.com)
Rendszerkompatilibils zenészeket képeznek majd? (Illusztráció - forrás: pixabay.com)

A szöveg szerint várhatóan két ütemben fog megvalósulni a fejlesztés. Az első ütem végrehajtására és a második előkészítésére 440 millió forintot különítenek el, ebből 64 millió használható fel idén, a többi a jövő évi büdzsét terheli.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!