1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A 32 milliárdból felújított palota mellett 200 milliós szobor áll, amellett raklapokon ül az őr.

Egy kis sátorban egy őr vigyázza a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tulajdonában levő Postapalota melletti füves területen álló Csodaszarvas-szobrot – írja a hvg.hu. Az őrnek széket nem adtak, egymásra helyezett raklapokon ül, miközben a Postapalota renoválása 32 milliárd, a monumentális szobor pedig 200 millió forintba került – teszi hozzá a lap.

Kérdéseikre, mint hogy mennyibe kerül a szobor az állandó élőerős védelme, illetve hogy írtak-e ki rá közbeszerzést, milyen szerződést kötöttek, egyelőre nem kaptak választ sem a Pénzmúzeumtól, sem a jegybanktól. Azt is megkérdezték, történt-e szoborrongálás vagy arra irányuló kísérlet, de válasz egyelőre erre sem érkezett.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!