2018. március 1. 14:50

Keresik az együttműködés lehetőségét.

Sok sikert kívánok Márki-Zay Péternek – mondta a mai Kormányinfón Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter. Márki-Zay múlt vasárnak nyerte meg a polgármester választást Hódmezővásárhelyen. A független jelölt meggyőző fölénnyel verte meg a kormánypárti jelöltet, Hegedűs Zoltánt.

A versengésnek nem most van itt az ideje (Fotó: MTI) A versengésnek nem most van itt az ideje (Fotó: MTI)

Lázár János ezer szállal kötődik a városhoz, itt volt polgármester, itt él a családja, ennek a körzetnek az országgyűlési képviselője. Ezért számára különösen fájdalmas lehetett, hogy a támogatását maximálisan élvező fideszes jelölt alulmaradt a küzdelemben.

A miniszter a tájékoztatón arról is beszélt, hogy a kormány, illetve a helyi Fidesz készen áll az együttműködésre az új városvezetővel. A város a szívügyünk – jelentette ki Lázár. Mint elmondta, a helyi Fidesz-frakció Hegedűs Zoltánt választotta meg frakcióvezetőnek (Hegedűs a választás után lemondott alpolgármesteri tisztségéről). A frakciótagok arra kérték Hegedűst, hogy kezdjen tárgyalásokat az új polgármesterrel az együttműködés lehetőségeiről. Minden kezdet nehéz, de mindannyian abban vagyunk érdekeltek, hogy jól működjenek a dolgok – közölte a miniszter, aki szerint a magyar politikában mindig ideje van a versengésnek és az együttműködésnek, és most utóbbinak jött el az ideje.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.