2018. április 20. 11:30
mfor.hu

Lázár János péntek reggel a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjút, melyben világossá tette: a jövőben nem szeretne kormányzati tisztséget vállalni.

Igaz, Lázár János csak hétfőn megy Orbán Viktorhoz, de már most bejelentette a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjújában, hogy befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén.  2014-ben Orbán négy évre kérte fel a Miniszterelnökség vezetésére. "Ezt a munkát elvégeztem, kerek egésznek tekintem" - mondta Lázár, aki elmondása szerint már ősszel jelezte a miniszterelnöknek, hogy a ciklus végén befejezi. A sajtóban is elkezdett terjedni ez a hír, ám Lázár most először mondta ki nyilvánosan, hogy távozik a kormányból.

"A kormányon kívül is van élet, Budapesten kívül is van élet"
mondta Lázár, aki a jövőjével kapcsolatban azt mondta, "a választóimmal való együttműködést szeretném erősíteni, a választókat szeretném meghallgatni". Úgy véli ugyanis, hogy még sokat kell tanulnia a választóktól, hogy mi a magyar valóság.

Fotó: Facebook Fotó: Facebook

Lázár mostani bejelentése azt követően érkezett, hogy Orbán a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában azt mondta: ő maga a Miniszterelnökség átalakítását tervezi.

"Inkább az agyközpontját szeretném átalakítani a kormányzásnak, amit miniszterelnökségnek neveznek. Itt más típusú vezetést szeretnék".

(via Index)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.