2018. február 21. 09:40

Megint elmarad a Kormányinfó.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Mivel a héten nem lesz kormányülés, sem kabinetülések, nem tartják meg a Kormányinfót. Így az újságírók sem tudják kérdezni Lázár Jánost a közvilágítási botrányról.A Kormányinfó elmaradása most azért különösen érdekes, mert az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz kötődő cég, az Elios körül egyre jobban csapkodnak a hullámok. A vállalkozás 2009 és 2015 között 35 önkormányzati közvilágítási pályázatán szerepelt sikeresen. Az unió csalás elleni szervezete, az OLAF jelentése szerint azonban a pályáztatással kapcsolatban felvetődik a bűnszervezetben történő összejátszás kérdése.

Az első pályázatra pont Lázár János szülővárosában, Hódmézővásárhelyen került sor, amikor a Miniszterelnökséget vezető miniszter még polgármester volt. Sőt, a 24.hu szerint a Miniszterelnökség közreműködésével több város esetében az állam fizette az önkormányzatok helyett az önrészt.

Volna tehát mire válaszolnia Lázárnak, de erre most nem kerülhet sor.