2018. február 21. 09:40

Megint elmarad a Kormányinfó.

Mivel a héten nem lesz kormányülés, sem kabinetülések, nem tartják meg a Kormányinfót. Így az újságírók sem tudják kérdezni Lázár Jánost a közvilágítási botrányról.A Kormányinfó elmaradása most azért különösen érdekes, mert az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz kötődő cég, az Elios körül egyre jobban csapkodnak a hullámok. A vállalkozás 2009 és 2015 között 35 önkormányzati közvilágítási pályázatán szerepelt sikeresen. Az unió csalás elleni szervezete, az OLAF jelentése szerint azonban a pályáztatással kapcsolatban felvetődik a bűnszervezetben történő összejátszás kérdése.

Az első pályázatra pont Lázár János szülővárosában, Hódmézővásárhelyen került sor, amikor a Miniszterelnökséget vezető miniszter még polgármester volt. Sőt, a 24.hu szerint a Miniszterelnökség közreműködésével több város esetében az állam fizette az önkormányzatok helyett az önrészt.

Volna tehát mire válaszolnia Lázárnak, de erre most nem kerülhet sor.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.