2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Egyenlő arányban kell fizetnie a DK-nak, a Momentumnak, a Jobbiknak, az MSZP-nek, az LMP-nek és a Párbeszédnek.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata tiltott kampányfinanszírozást állapított meg a 2022-es országgyűlési választáson közösen induló ellenzéki pártok esetében - jelentette be a szervezet elnöke kedden Budapesten.

Windisch László a választási kampányra fordított pénzeszközök elszámolásának ellenőrzéséről szóló jelentésüket ismertetve újságíróknak elmondta, hogy megállapításuk szerint az ellenzéki összefogás pártjai mintegy 261 millió 260 ezer forint külföldről származó tiltott támogatást fogadtak el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól.

Az ÁSZ elnökének tájékoztatása szerint vizsgálatuk a több mint 260 millió forint tekintetében végleges, és annak összegét az összefogásban részt vevő pártoknak - DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd - egyenlő arányban, a központi költségvetésbe 15 napon belül be kell fizetniük.

Az ugyanezen mozgalom által elköltött további több mint egymilliárd 412 millió forintnyi összeg kampányfinanszírozásban betöltött szerepének tisztázásához a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megkeresésére volt szükség, így a NAV vizsgálatainak lezárultáig az ÁSZ részjelentést adott ki.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!