4p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az üzemanyagpiacon régiós szinten is tapasztalható beszűkült alapanyag-ellátás, illetve a kiugróan magas értékesítési volumenek okozta kihívásokra reagálva a Shell Hungary Zrt. új intézkedéseket vezet be 2022. augusztus 1 -jétől.

A történelmi magasságokba emelkedett hazai kereslet, ugyanakkor a régiós üzemanyagpiacon az utóbbi évekhez képest számottevően kevesebb mennyiségű alapanyagkészlet kettőssége komoly kihívások elé állítja az energiaipari vállalatokat. A Shell Hungary Zrt. elsődleges célja ügyfeleinek biztonságos üzemanyag-ellátása, kiszolgálva a lakossági vásárlókat, valamint az ország és a gazdaság működését biztosító vállalati partnereket.

Muszáj volt lépéseket tenniük. Fotó: Depositphotos
Muszáj volt lépéseket tenniük. Fotó: Depositphotos

Az ügyfelek és a munkavállalók érdekeit szem előtt tartva a vállalat a mindennapok mobilitásának biztosítása érdekében működését optimalizáló intézkedéseket léptet életbe 2022. augusztus 1 -jétől.

Az optimálisabb hálózati működés és a hatékonyabb munkaerő-gazdálkodás érdekében az alábbi öt töltőállomásának üzemeltetését időszakosan szünetelteti a Shell.

  • 1089 Budapest Kálvária tér
  • 1112 Budapest Hetényi u. 3.
  • 2370 Dabas Pesti út (július 29-től ideiglenes üzemszünet)
  • 8000 Székesfehérvár Balatoni út
  • 8500 Pápa Celli utca 6.

A vásárlók 5-10 kilométeren (Dabas esetén 30 kilométeren) belül találnak másik Shell-állomást, így a vállalat üzemanyagát választók ellátása folyamatosan megoldott. Ez az intézkedés egyben segítséget jelent a munkaerőhiánnyal küzdő Shell-töltőállomáshálózatnak, mivel a tervezett újranyitásig a munkatársak más, nyitva tartó állomásokon folytatják a munkavégzést.

Tesztjelleggel – az idén februárban nyitott mosonmagyaróvári kamionos állomás mintájára – egy debreceni, illetve egy mosonmagyaróvári töltőállomás kiszolgálását a Shell szerződött vállalati partnerei igényeire szabva alakítja át 2022. augusztus 3. napjától.

A Mosonmagyaróvár Gabonarakpart 6., valamint a Debrecen Balmazújvárosi út 5. címeken található állomások új működési rendjének bevezetésére a szerződött partneri vásárlók eddig is jelentősen nagyobb arányára való tekintettel hozta meg a vállalat ezt a döntést. Az átalakítástól kiszámíthatóbb üzemanyag -disztribúciót, a szerződéses partnerek igényeihez jobban illeszkedő kiszolgálást, rövidebb fizetéssel töltött időt, valamint hatékonyabb munkaerő -allokációt vár a vállalat.

Az állomásokat az euroShell kártyával rendelkező ügyfelek tudják igénybe venni. Az euroShell kártyával nem rendelkezők számára mindez nem jelent jelentős változást, ellátásukat az adott városon belüli másik Shell töltőállomás biztosítja. A Shell, az autósok partnereként fókuszál speciális elvárásaikra, folyamatos kutatás -fejlesztési tevékenységének eredményeként magas innovációs értékű és minden időben egyenletes minőségű üzemanyagot ajánl számukra.

A vállalat kínálatában a Shell FuelSave benzin és dízel üzemanyagok hatósági áras termékként érhetők el a magyar forgalmi engedéllyel rendelkezők számára. A prémium termékek között pedig a legmagasabb, 100 oktánszámú Shell V -Power Racing, illetve a megváltozott összetételű Shell V -Power Diesel üzemanyagok vásárolhatók meg piaci áron.

A Shell Hungary Zrt. meggyőződése, hogy fenti intézkedések a jelenlegi piaci körülmények között elősegítik az ellátásbiztonság fenntartását. Így a hatósági áras üzemanyagok árusítása mellett a Shell prémium termékeket tankoló vevők továbbra is be tudják szerezni a megszokott, kedvenc, kitűnő minőségű üzemanyagokat. Az üzleti partnerek megbízható, stabil ellátása révén a fogyasztókat közvetetten, a kereskedelem, illetve a gazdaság szereplőit pedig közvetlenül szolgálja ki a vállalat. Azokat a vásárlókat pedig, akik a töltőállomásokra útközben kávézni, néhány finom falatot fogyasztani vagy éppen egy gyors hétközbeni bevásárlást elvégezni térnek be, továbbra is a Shell-től jól megszokott magas színvonalú kiszolgálással várják. Mindezek mellett kiemelt fontosságú, hogy a vállalat megvédje a munkatársak, valamint az állomási dolgozók munkahelyét.

A Shell Hungary Zrt. köszönetet mond vásárlói türelméért és megértéséért, valamint munkatársainak, illetve a töltőállomásokon dolgozóknak a rendkívüli helyzetben tanúsított odaadó munkájukért és kitartásukért.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!