2019. február 20. 13:23
mfor.hu

A jelenleg többféle tisztséget is betöltő Lázár János "új céges és hibátlan" autóját mutatta be Facebook-oldalán.

Új autót kapott Lázár János - mondhatnánk, de a kijelentés csak annyiban állja meg a helyét, hogy Lázár egy céges autót birtokosa lett a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos szerepében. Hogy a kormánybiztosi tisztségével összefüggésben jutott hozzá a céges autóhoz, arra csak következtethetünk abból, hogy a videón feltűnik a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. logója.

Az autó egyébként egyáltalán nem nevezhető újnak, hiszen Lázár elmondása szerint egy leselejtezett rendőrségi Lada Niva tölti majd be a céges autó szerepkörét, amiért 600 ezer forintot fizettek.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!