2019. február 20. 13:23
mfor.hu

A jelenleg többféle tisztséget is betöltő Lázár János "új céges és hibátlan" autóját mutatta be Facebook-oldalán.

Új autót kapott Lázár János - mondhatnánk, de a kijelentés csak annyiban állja meg a helyét, hogy Lázár egy céges autót birtokosa lett a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos szerepében. Hogy a kormánybiztosi tisztségével összefüggésben jutott hozzá a céges autóhoz, arra csak következtethetünk abból, hogy a videón feltűnik a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. logója.

Az autó egyébként egyáltalán nem nevezhető újnak, hiszen Lázár elmondása szerint egy leselejtezett rendőrségi Lada Niva tölti majd be a céges autó szerepkörét, amiért 600 ezer forintot fizettek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.