2019. február 20. 13:23
mfor.hu

A jelenleg többféle tisztséget is betöltő Lázár János "új céges és hibátlan" autóját mutatta be Facebook-oldalán.

Új autót kapott Lázár János - mondhatnánk, de a kijelentés csak annyiban állja meg a helyét, hogy Lázár egy céges autót birtokosa lett a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos szerepében. Hogy a kormánybiztosi tisztségével összefüggésben jutott hozzá a céges autóhoz, arra csak következtethetünk abból, hogy a videón feltűnik a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. logója.

Az autó egyébként egyáltalán nem nevezhető újnak, hiszen Lázár elmondása szerint egy leselejtezett rendőrségi Lada Niva tölti majd be a céges autó szerepkörét, amiért 600 ezer forintot fizettek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.