1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Budapest főpolgármestere a levél mellékleteként elküldte a miniszterelnöknek az Állami Számvevőszék csütörtökön közölt jelentését a Fővárosi Önkormányzat gazdálkodásáról.

Karácsony Gergely kitért arra, hogy szerinte Orbán Viktor péntek reggeli rádióbeszéde (erről itt számoltunk be) azt jelezte, hogy „végtelenül elszomorító, milyen súlyos ismerethiányról tanúskodnak Budapest pénzügyi helyzetével kapcsolatos szavai.”

A Telex szerint a főpolgármester összefoglalta az Állami Számvevőszék legfontosabb megállapításait: Budapest többet fizet az államkasszába, mint amennyi támogatást kap, a megvalósított fejlesztések központi és uniós támogatások híján döntően saját forrásból történtek, a főváros bért emelt intézményeiben az inflációra reagálva.

„Ezzel az Állami Számvevőszék is megállapította, hogy a kormányzati elvonások pénzügyileg fenntarthatatlan helyzetet eredményeznek, Budapest ennek ellenére fejleszt és béremelést is ad”, írta Karácsony Gergely.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!