1p

Ezt Szijjártó Péter jelentette be a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter kedden délelőtt rendkívüli bejelentést tett egy Facebook-bejelentkezés során. Amellett, hogy kifejezte reményét a külügyminiszter, hogy minél előbb eredményeket hoznak az orosz-ukrán tárgyalások, nyomatékosította, hogy Magyarország érdeke, hogy ne sodródjon bele a háborús konfliktusba és megvédje a magyar embereket. Emellett minden olyan kezdeményezést támogat a kormány, mely a béke minél előbbi megteremtését szolgálja.

Éppen ezért Magyarország csatlakozik azon 8 ország sorába, mely Ukrajna EU-tagjelölti státuszát kezdeményezte hétfőn.

Magyarország támogatja ezt a kezdeményezést és sürgeti, hogy minél előbb napirendre kerüljön ez a kérdés. Azt várják el Brüsszeltől, hogy minél nagyobb komolysággal kezelje ezt a kérdést. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!