<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Csehország a közeli napokban 100 ezer koronavírus elleni Janssen-vakcinát kap Magyarországtól - jelentette be Andrej Babis cseh kormányfő.

Babis nem közölte, hogy ajándékról vagy kölcsönről van-e szó. Csehország már korábban három tételben összesen 340 ezer adag Pfizer/BioNtech-vakcinát kapott kölcsönbe Magyarországtól. A cseheknek a kölcsönt az év végéig kell visszaadniuk Magyarországnak.

hirdetés

A Johnson & Johnson - a Janssen anyacége - vakcinái egyadagosak és elsősorban a regisztráció nélküli oltópontokon népszerűek Csehországban - jegyezte meg Andrej Babis. Janssen-vakcinákkal oltanak például a prágai vasúti főpályaudvaron. Bejegyzésében Babis azt hangsúlyozta, hogy Prága és Budapest együttműködése ezen a téren nagyon jó és ismételten köszönetet mondott Magyarországnak a segítségért.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.