TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. május 29. 09:11
MTI

A V4-ek közül Szlovákiát előzzük.

Az ICEG European Center közreműködésével készülő 2019-es IMD Versenyképességi Évkönyv 63 országos rangsora élén Szingapúr áll, őt követi Hong Kong és az Egyesült Államok.

A Visegrádi országok közül Csehország (33) és Lengyelország (38) négy hellyel esett vissza, Szlovákia (53) enyhén javult, hazánk pedig megőrizte korábbi helyét (47). Bár hazánk a kormányzati és üzleti hatékonyság dimenziókban enyhe javulást tudott fölmutatni, a helyzet változatlan: vannak instabilitások a magyar gazdaságban. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.