1p

A Phylion Battery Kft.-t már bejegyezték, a külügyi tárca azonban egyelőre nem adott információt a cégről. 

Phylion Battery (Hungary) Kft. néven jegyzett be a cégbíróság nemrég egy új társaságot, amely főtevékenységének az akkumulátor- és szárazelemgyártást tüntette fel. Alapítója a hollandiai székhelyű Phylion Battery (NL) B.V., ennek kézbesítési megbízottja egy ügyvédi iroda, ennek a XI. kerületi, Villányi úti címére adta meg a székhelyét az új társaság - írja a 24.hu.

A kap megkereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, hogy tud-e az akkumulátoros cégről, újabb kínai gyárépítésről van-e szó, s ha igen, melyik települést választották bázisul, de a cikk megjelenéséig nem kaptak választ. 

Bár a Phylion magyar nyelvű honlapokon úg főként elektromos biciklik akkumulátorellátójaként tünteti fel magát, a kínai vállalat a saját honlapján úgy mutatkozik be, mint a lítiumos akkumulátorok fejlesztése és gyártása terén 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás. A cég azt írja, hogy gyártóbázissal rendelkeznek két kínai városban, Szucsouban és Csucsouban, ezenkívül leányvállalatuk van Európában és Indiában is.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!