<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Steven Dick a nagykövet egyik legfontosabb tanácsadója volt, halálhírét a követség is megerősítette.
 

CNN cikke szerint Dicket azután helyezték a budapesti konzulátusra, hogy korábban Rijádban és Kabulban is dolgozott, és Iain Lindsay nagykövet egyik kulcsfontosságú tanácsadója volt. Halálával kapcsolatban a brit külügyminiszter, Dominic Raab így fogalmazott:

Mélységesen elszomorít a hír, és őszinte részvétemet küldöm a szüleinek. Steven egy kiváló diplomata volt, aki tehetségesen képviselte az Egyesült Királyságot. Hiányozni fog szeretteinek és kollégáinak egyaránt.

Iain Lindsay közleményében arról írt, hogy csapatuk és családjaik megdöbbentek Steven Dick halálán. Hozzátette: mióta a nagykövet-helyettes tavaly októberben Budapestre érkezett, professzionalizmus jellemezte munkáját, nem utolsósorban magyartudása is kiváló volt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.