1p

A lakásárak és az építőipari drágulás ellen hadakozik. Egyelőre sikertelenül.

Újkori Don Quijoteként küzd az árakkal a miniszterelnök. Nem áll jól a szénája. Egyelőre minden arra mutat, hogy a spanyol sorsát ismétli, szélmalomharca eredménytelen az építőanyagok és a lakásárak terén.

A hét videojában munkatársunk, Mester Nándor bemutatja, hogy idén mire számíthatunk az új lakásoknál, miben reménykedhetnek a használt lakások eladói és mi lesz a hitelek törlesztő részleteivel. Az sem mellékes, hogy mennyiért lehet manapság építési telket venni, ezt is elárulja. 

Természetesen most még nehéz megmondani, hogy ki nyer az áprilisi választásokon. Munkatársunk viszont elmondja, hogy milyen intézkedések jöhetnek ha egyik vagy másik fő oldal győz. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!