<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a vasárnap választások után úgy döntött: nem ül be a parlamentbe, marad Hódmezővásárhelyen, ahol megvédi a gyerekeket a Fidesztől.

Hódmezővásárhely polgármestere, az ellenzék miniszterelnökjelöltje Facebook-posztjában azt írja, hogy marad városában, és legfontosabb feladatának azt tekinti majd, hogy a város gyerekeit - köztük négy saját fiát -, megvédje a Fidesztől, nehogy elvigyék őket golyófogónak Ukrajnába.

Ma már a Fidesz propagandagépezete a fehérről is képes elhitetni, hogy fekete, egy jobboldali, hétgyermekes, vidéki keresztény polgármesterről, hogy Gyurcsány embere, hogy utálja a vidékieket, valamint hogy saját gyermekeit is elküldené meghalni egy idegen háorúba...

Vidéki polgármesterként sem fogom azonban magára hagyni azt a 106 hőst, aki a választáson indult, ahogy az előválasztás jelöltjeit sem, a 27 ezer szavazatszámlálót, a többezer fiatalt, a milliós roma közösséget és a kétmillió ellenzékit. Továbbra is felelősséget érzek azért, hogy ez a közösség együtt maradjon és hazafias ellenállóként mindannyian küzdjünk a korrupció és az önkény ellen.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.