1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a vasárnap választások után úgy döntött: nem ül be a parlamentbe, marad Hódmezővásárhelyen, ahol megvédi a gyerekeket a Fidesztől.

Hódmezővásárhely polgármestere, az ellenzék miniszterelnökjelöltje Facebook-posztjában azt írja, hogy marad városában, és legfontosabb feladatának azt tekinti majd, hogy a város gyerekeit - köztük négy saját fiát -, megvédje a Fidesztől, nehogy elvigyék őket golyófogónak Ukrajnába.

Ma már a Fidesz propagandagépezete a fehérről is képes elhitetni, hogy fekete, egy jobboldali, hétgyermekes, vidéki keresztény polgármesterről, hogy Gyurcsány embere, hogy utálja a vidékieket, valamint hogy saját gyermekeit is elküldené meghalni egy idegen háorúba...

Vidéki polgármesterként sem fogom azonban magára hagyni azt a 106 hőst, aki a választáson indult, ahogy az előválasztás jelöltjeit sem, a 27 ezer szavazatszámlálót, a többezer fiatalt, a milliós roma közösséget és a kétmillió ellenzékit. Továbbra is felelősséget érzek azért, hogy ez a közösség együtt maradjon és hazafias ellenállóként mindannyian küzdjünk a korrupció és az önkény ellen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!