1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Még képezni kell őket, de hamarosan kezdhetnek.

Még mindig nem zárult le a Fülöp-szigetekről szerződtetett járművezetők képzési programja – mondta el a Népszavának Krsják Attila, a VT Arriva kommunikációért felelős munkatársa. A cég korábban azt ígérte, hogy a 23 filippínó sofőr már január közepén munkába állhat, de a kezdés ideje csúszik.

Arról a cég későbbre ígért tájékoztatást, hogy hol akadt el a novemberben indult komplex képzési és integrációs program.

A főváros tavaly ősszel azt ígérte, hogy a BKV saját alkalmazásában nem lesznek külföldi munkavállalók, a külsős szolgáltatóknál pedig nem tilthatják meg külföldiek alkalmazását, de szigorúan számon fogják kérni az üzembiztonsági és utastájékoztatási követelmények betartását, tehát azt is, hogy tudjanak kommunikálni a sofőrök az utasokkal. Népszava korábban úgy értesült, a filippínó sofőröket a VT Arriva a 100E reptéri vonalon tervezte elsőként szolgálatba állítani, mert ott kevésbé feltűnő, ha csak angolul beszélnek.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!