3p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Akkumulátorgyárak, infláció, oktatás, fiatalok lakhatása - mindez csak néhány olyan téma, mellyel az elmúlt időszakban aktívan foglalkozni kezdett a Momentum. Így bőven akad aktuális téma a Klasszis Média soron következő Klasszis Klub rendezvényén, melynek vendége a párt EP-képviselője, Donáth Anna lesz.

Regisztráljon most! >>>

Az elmúlt hónapokban sorra jelenti be a kormány a hazánkban letelepülő akkumulátorgyárakat, illetve a hozzá kapcsolódó létesítményeket. Ezzel egyidőben egyre több balesetről, környezetkárosításról is jelennek meg hírek. Míg a kormány ebben látja hazánk gazdaságának jövőjét, az ellenzék, környezetvédők és a lakosság aggodalmának ad hangot. Vajon elég lehet-e a magyar szabályozás és a hatóság tevékenysége ahhoz, hogy szabályszerűen működjenek ezek a létesítmények? Egyáltalán miért tűnnek problémásabbnak a hazánkban megtelepülő gyáregységek, mint amelyek más európai országokban működnek? A téma elmaradhatatlan napjainkban, így következő Klasszis Klubunkban is napirendre vesszük ezt.

Ahogy makrogazdasági kérdésekkel is foglalkozni fogunk, különös tekintettel az élelmiszerek inflációjára, az újra megugró üzemanyagárakkal, a recesszióval és a költségvetés helyzetével. A büdzsé egyre nagyobb bajban van, melyhez hozzájárul az uniós pénzek elmaradása is. Mikor érkezhetnek ezek a források, és vajon a kormány végleg lemondott róluk, és minden idén megtett lépése a devizakötvény kibocsátását is beleértve egyfajta előkészület az uniós pénzek nélküli életre? Egyáltalán milyen jövő vár Magyarországra az unió berkein belül? Netán fel kell készülnünk a Huxitra?

Donáth Anna lesz a Klasszis Klubunk következő vendége. Fotó: Bánkuti András
Donáth Anna lesz a Klasszis Klubunk következő vendége. Fotó: Bánkuti András

És ha már Európai Unió. Jövő év júniusában egyszerre rendeznek Magyarországon európai parlamenti és önkormányzati választásokat is. Milyen tervekkel vág neki a kampányidőszaknak a Momentum? - kérdezzük majd Donáth Annától, akit megkérünk az ellenzék helyzetének értékelésére is.

A mintegy egyórásra tervezett beszélgetés során azonban nemcsak mi tesszük fel kérdéseinket a vendégünknek, erre olvasóinknak, nézőinknek is lesz lehetőségük az adás alatt chaten, valamint előzetesen a [email protected] címre is elküldhetik kérdéseiket.

Az október 4-én, szerdán 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

Regisztráljon most! >>>

Korábbi Klasszis Klubunk beszámolói:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!