2018. április 9. 12:54
mfor.hu

Többen elutasítják az ötletet, de olyan is van, aki azért meg tudná tanulni a használatukat - derül ki az Ok! Pécs videójából.

Viccvideóval dobta fel a választás napjának izgalmait az OK! Pécs. Az önkormányzati oldal vasárnap élesített képsorán a portál riportere - meglepően önironikusan - arról kérdezi a város lakosait, hogy mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszel 2019-ben az egész Európai Unióban kötelezően bevezetné az arab számokat. A reakciók megfizethetetlenek:


A videóba került pécsiek azt válaszolják, hogy nem értenek a témához, illetve el is utasítják, még a történész is, aki saját bevallása szerint "kicsit máshogy látja az eseményeket." Azért olyan is van, aki úgy érzi, meg tudná tanulni a használatukat. (És nyilván olyan is volt, aki átlátott a szitán, csak épp ezért nem került be a videóba.)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.