TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Többen elutasítják az ötletet, de olyan is van, aki azért meg tudná tanulni a használatukat - derül ki az Ok! Pécs videójából.

Viccvideóval dobta fel a választás napjának izgalmait az OK! Pécs. Az önkormányzati oldal vasárnap élesített képsorán a portál riportere - meglepően önironikusan - arról kérdezi a város lakosait, hogy mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszel 2019-ben az egész Európai Unióban kötelezően bevezetné az arab számokat. A reakciók megfizethetetlenek:


A videóba került pécsiek azt válaszolják, hogy nem értenek a témához, illetve el is utasítják, még a történész is, aki saját bevallása szerint "kicsit máshogy látja az eseményeket." Azért olyan is van, aki úgy érzi, meg tudná tanulni a használatukat. (És nyilván olyan is volt, aki átlátott a szitán, csak épp ezért nem került be a videóba.)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.