<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Többen elutasítják az ötletet, de olyan is van, aki azért meg tudná tanulni a használatukat - derül ki az Ok! Pécs videójából.

Viccvideóval dobta fel a választás napjának izgalmait az OK! Pécs. Az önkormányzati oldal vasárnap élesített képsorán a portál riportere - meglepően önironikusan - arról kérdezi a város lakosait, hogy mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszel 2019-ben az egész Európai Unióban kötelezően bevezetné az arab számokat. A reakciók megfizethetetlenek:


A videóba került pécsiek azt válaszolják, hogy nem értenek a témához, illetve el is utasítják, még a történész is, aki saját bevallása szerint "kicsit máshogy látja az eseményeket." Azért olyan is van, aki úgy érzi, meg tudná tanulni a használatukat. (És nyilván olyan is volt, aki átlátott a szitán, csak épp ezért nem került be a videóba.)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.