2019. szeptember 26. 13:14
mfor.hu

86 éves korában meghalt Jacques Chirac, a francia köztársaság 22. elnöke.  

Jacques Chirac több éve szenvedett memóriazavarban, amely állítólag az Alzheimer-kór egyik formája, vagy a hivatali ideje alatt bekövetkezett kisebb stroke miatt alakulhatott ki nála.

Fotó: depositphotos.com Fotó: depositphotos.com

Chirac, aki 1995 és 2007 között az államfő volt, Európa egyik leghosszabb folyamatos politikai karrierjét futotta be: kétszer volt köztársasági elnök, kétszer miniszterelnök és 18 évig vezette Párizst polgármesterként.

Hivatali ideje alatt vezették be a franciák az eurót, és az is fontos politikai reformja volt, hogy az elnöki ciklusok hosszát hétről öt évre mérsékelték.  
 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.