1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kellemes népszerűségnövelő lépés volt az üzemanyagárak 480 forintos befagyasztása, ami ráadásul a kormánynak egy fillérjébe sem kerül. Extra nyereség, hogy így valamelyest az infláció növekedése is csökken, amit a benzinárak folyamatosan felfele pumpáltak. A hét videója.

A kormány csütörtökön döntött az üzemanyagárak szabályozásáról, hétfőtől 480 forint lesz a gázolaj és a benzin ára is. Ez a lakosság körében egy minden bizonnyal népszerű döntés, hiszen az 500 forintos lélekteni ár átlépése sokaknak fájt.

Emellett az elmúlt időszakban az inflációt is erősen meglökte az üzemanyagárak növekedése. Ezzel a vágtató árakat visszafogják, ami a fogyasztói árszínvonal is csökkenhet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!