2p

Elárulta, kire szavazott a legutóbbi, 2019-es főpolgármester-választáson.

Vitézy Dávid 2019-ben Karácsony Gergelyre szavazott, de pont azért indul el a júniusi megmérettetésen, mert azt látja, hogy a regnáló főpolgármester azokban az ügyekben sem lépett előre, ahol a kormányzat által egyre szűkebbre szabott keretek között is tudott volna. 

Mindezt a Facebook-oldalán tette közzé az LMP főpolgármester-jelöltje. Posztjában garantálja, hogy a Karácsony által tett, de meg nem valósult ígéreteket megválasztása esetén teljesíti. Ezek:

  • a városházi közpark megépítése, amely a következő főpolgármesterre marad, 
  • bérlakáskínálat bővítése: Vitézy a programjában 10 ezer új szolgálati lakás építését vállalja,
  • 42-es villamos meghosszabbítása Havannára, amelynek kérdése Karácsony kampányában hirtelen előkerült, de még a tervezési közbeszerzést sem írták ki. A valós munka a következő főpolgármesterre marad,
  • a Bajcsy-Zsilinszky úti villamos beruházásának újraindítása, aminek megvalósítására még a tervezési közbeszerzést sem írta ki BKK, de a főpolgármester immár a ciklusban harmadszorra is bejelentette a projektet. Nem csak a megvalósítás, de a tervezés is a következő főpolgármesterre marad,
  • szállodahajók kitelepítése a belvárosból és a pesti rakpart megújítása: a valós munka, a végrehajtás és a megvalósítás, az új szabályozásnak a rengeteg turisztikai és hajós vállalkozással való végigtárgyalása, és persze a pesti rakpart teljes értékű megújítása egy új sétánnyal teljes egészében a következő főpolgármesterre marad.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!