1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Diamond Princess három magyarja és a Németországban élő jogászhallgató is tünetmentes, elhagyhatta a karantént. Azonban új külföldi esetek is vannak.

Megvannak az első magyar gyógyultjai a koronavírusnak, jelentette be facebookos videójában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren még a hajnali órákban készített felvételen Szijjártó arról beszél, hogy a korábban Németországban karanténba vett magyar jogászhallgató és a Japán partjainál veszteglő Diamnod Princess luxus-óceánjáró három magyarja is tünetmentes, elhagyhatta, illetve még ma elhagyhatja a karantént.

Új külföldi eseteket is bejelentett Szijjártó. Egy magyar Vietnámban került karanténba, miután egy fertőzött egyénnel utazott egy repülőgépen. Egy Oaklandben kikötött óceánjáró fedélzetén pedig két magyar van, négy további magyar állampolgár pedig egy olyan maldív-szigeteki üdülőben rekedt, melyet a helyi hatóságok zártak karanténba. Szijjártó közlése szerint velük mind felvette, illetve a leghamarabb fel fogja venni a kapcsolatot a külügyminisztérium.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!