1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Trükkök nélkül még rálőni se tudnak majd az orosz gépekre.

Kényesek az F-16-osok, karbantartani sem lesz könnyű ezeket az érzékeny masinákat. De nem ez a legnagyobb baj ukrán szempontból, hanem az, hogy pont arra lesznek alkalmatlanok, amit a legtöbben várnak a bevetésüktől - írja cikkében a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó társunk, a Privátbankár.hu.

A cikk szerint most az F-16-osok Ukrajnába érkezését övezi hatalmas várakozás, de nagy győzelmek helyett most inkább csak az orosz előrenyomulás megállítását várja a közvélemény az újabb nyugati „csodafegyvertől”. Vajon most indokolt a felfokozott várakozás? Vagy az F-16-osok is úgy járnak majd, mint a nyugati harckocsik, és nem fogják megváltani a világot az ukrán háború valóságában? - teszi fel a kérdéseket a lap.

Sima és tiszta kifutópályára van szükségük
Sima és tiszta kifutópályára van szükségük
Fotó: Depositphotos

Az írásból kiderül: az F-16-osokkal az első nagy probléma részben éppen az általuk kínált előnyökből fakad: ezek ugyan messze nem képviselik a nyugati haditechnika élvonalát, de az Ukrajna által jelenleg használt szovjet-orosz repülőgépekhez képest így is legalább egy fél generációnyi, évtizedes ugrást jelentenek előre - további részletek a Privatbankar.hu oldalon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!