<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az ukrán titkosszolgálat szerint mérgezéssel vagy fertőzéssel tennék el láb alól az orosz elnököt.


Méreggel, fertőzéssel vagy balesetnek álcázott merénylettel szeretné félreállítani Putyint az orosz elit egy csoportja – tette közzé az ukrán katonai hírszerző ügynökség Facebook-oldalán. A sztori szerint az üzleti-politikai vezetők szeretnék helyreállítani a nyugati kapcsolatokat, ezért törnek az elnök életére.

Vlagyimir Putyin élete a titkosszolgálat szerint nincs biztonságban. Fotó: DepositphotosVlagyimir Putyin élete a titkosszolgálat szerint nincs biztonságban. Fotó: Depositphotos

Az ukrán ügynökök azt is tudni vélik, hogy a kiszemelt utód Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója lenne. Bortnyikovnak amúgy van vaj a fején: az ő feladata volt az ukrán közhangulat és az ukrán hadsereg képességeinek felmérése a háború előtt – írja a hvg.hu.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.