<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az orosz lövedékek 50 tonnás ammóniatartályt találtak el.

Egy 50 tonnás mérges gáz tartály megsérült, amikor a Szumihimprom gyárat orosz lövedékek találták el.

A BBC beszámolója szerint a tartályból szivárogni kezdett az ammónia. A gázfelhő körülbelül 2,5 kilométeres területet érintett – mondta a régió kormányzója, Dmitro Zsivickij, aki hozzátette, jelenleg egy sérültről tudnak. A közeli Novoselytsya város lakóinak azt javasolják, a széliránnyal ellentétes irányba meneküljenek. Ha erre már nincs lehetőség, a mélyebben fekvő óvóhelyeken kell menedéket keresni, mert az ammónia a levegőnél könnyebb. Az ukrán katasztrófavédelem a szivárgást azóta már meg is szüntette.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.