2018. május 22. 07:00

Pont akkor, amikor új polgármestert választ a község.

Igazgatási szünetet rendel el a felcsúti önkormányzat augusztus első három hetében, akinek tehát elintézni valója volna helyben, jól teszi, ha előbbre hozza az ügyintézést.

Mészáros Lőrinc átadja a helyét a névrokonának Mészáros Lőrinc átadja a helyét a névrokonának

Az alpolgármester, Mészáros László (aki csak névrokona az jelenlegi polgármesternek, milliárdos vállalkozónak, Mészáros Lőrincnek) előterjesztését a testület mai ülésén tárgyalják. Ha a képviselők rábólintanak - és miért ne tennék - akkor július 30 és augusztus 21 között igazgatási szünet lesz a hivatalban, valamint az összes ide tartozó települési kirendeltségen.

Erről mint a hivatali dolgozók munkaadója rendelkezhet az önkormányzati hivatal. A három hetes leállás alatt csak a sürgős és azonnal intézendő ügyekkel foglalkoznak ügyeleti rendben a hivatal alkalmazottjai.

Karácsonykor is tehermentesítik a felcsúti önkormányzatnál dolgozókat. December 20 és január 4 között hasonló leállás lesz az előterjesztés alapján.

Az új polgármestert - miután Mészáros Lőrinc lemondott - egyébként pont a nyári igazgatási szünet alatt, augusztus 12-én választja meg a község. Vagyis teljesen nem tudják eldobni a kaszát, kapát az önkormányzatnál abban a három hétben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.