1p

Pont akkor, amikor új polgármestert választ a község.

Igazgatási szünetet rendel el a felcsúti önkormányzat augusztus első három hetében, akinek tehát elintézni valója volna helyben, jól teszi, ha előbbre hozza az ügyintézést.

Mészáros Lőrinc átadja a helyét a névrokonának
Mészáros Lőrinc átadja a helyét a névrokonának

Az alpolgármester, Mészáros László (aki csak névrokona az jelenlegi polgármesternek, milliárdos vállalkozónak, Mészáros Lőrincnek) előterjesztését a testület mai ülésén tárgyalják. Ha a képviselők rábólintanak - és miért ne tennék - akkor július 30 és augusztus 21 között igazgatási szünet lesz a hivatalban, valamint az összes ide tartozó települési kirendeltségen.

Erről mint a hivatali dolgozók munkaadója rendelkezhet az önkormányzati hivatal. A három hetes leállás alatt csak a sürgős és azonnal intézendő ügyekkel foglalkoznak ügyeleti rendben a hivatal alkalmazottjai.

Karácsonykor is tehermentesítik a felcsúti önkormányzatnál dolgozókat. December 20 és január 4 között hasonló leállás lesz az előterjesztés alapján.

Az új polgármestert - miután Mészáros Lőrinc lemondott - egyébként pont a nyári igazgatási szünet alatt, augusztus 12-én választja meg a község. Vagyis teljesen nem tudják eldobni a kaszát, kapát az önkormányzatnál abban a három hétben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!