2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A komáromi futballstadion rekonstrukcióját az a konzorcium nyerte el, amelynek tagja Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége is. 

Már 2023 májusban elkezdődik a komáromi futballstadion rekonstrukciója – jelentette be a helyi klub a Facebook-oldalán. A csapat a szlovák másodosztály harmadik helyén áll, hét pontra leszakadva az osztályozót jelentő második helytől. Edzője Radványi Miklós, aki Magyarországon is kapott már feladatokat. A klub beszámolt arról, hogy a kivitelezőnek 15 hónapja lesz a munkálatok elvégzésére.

Rá fér a ráncfelvarrás. Fotó: Facebook
Rá fér a ráncfelvarrás. Fotó: Facebook

„Már régóta várunk erre a napra. Komárom városa megérdemel egy modern sportkomplexumot, amely megfelel a szakmai és a nagyközönség elvárásainak egyaránt. Örülök, hogy túl vagyunk a kivitelező kiválasztásának rendkívül nehéz szakaszán” – mondta Baráth György az FC Komárno elnöke.

A Napunk sk-ra hivatkozva a Telex.hu azt írja, hogy az eredeti tervek szerint már 2021-ben el kellett volna készülnie a stadionnak, de a projekt sokáig húzódott. „A felújítást több akadály is hátráltatta, például az is, hogy a magyar kormánytól érkező forrásokat a klub kapta, a stadion azonban az önkormányzat tulajdonában volt” – írta a lap.

Most azonban elhárultak az akadályok, a 11 millió eurós beruházást öt pályázó közül az a konzorcium nyerte meg, amelyiknek egyike épp a Mészáros Lőrinc gyermekei által vitt cég, a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt., amely Magyarországon is általában megnyeri a közbeszerzéseket. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!