<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Tíz évre felvehető nulla százalékos hitellel gondolja feléleszteni a látványosan gyengélkedő lakáspiacot Matolcsy György. Lehet néhány kedvező hatása az MNB elnöke által javasolt csomagnak, de a pénzügyi és az ingatlanos szakma is sok kérdést vet fel.

Megint követ dobott a lakáspiac állóvizébe Matolcsy György. A jegybank elnöke szerint a zöld lakások vásárlására vagy építésére felvett nulla százalékos hitel új beruházásokra ösztönözheti az ingatlanfejlesztőket és jó a vásárlóknak is, mert egy újabb forráshoz juthatnak.

Mik lehetnek az Új Otthon Program pozitív elemei és milyen kételyek és aggályok vannak vele kapcsolatban? Erre igyekszik válaszolni a Hét videójában munkatársunk, Mester Nándor.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.