1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Bár Gulyás Gergely hetekkel ezelőtt rosszallotta a nagy összegű jutalmak kiosztását, most kiderült, az általa vezetett Miniszterelnökség sem kivétel.

Tavaly 12,5 milliárd forintot költött a Miniszterelnökség munkabérekre és illetményekre, a dolgozók jutalma pedig meghaladta az 1,7 milliárdot – írja a hvg.hu a napokban nyilvánosságra hozott éves beszámoló alapján. Ebből az derül ki, hogy 

Gulyás Gergely több mint 35,5 milliót keresett tavaly, ehhez képest eltörpül a béren kívüli juttatás címen kapott 400 ezer forintos jutalma.

A lap megjegyzi ugyanakkor, hogy Gulyás bónusza nem kiemelkedő összegű, több száz beosztottját jutalmazták ugyanennyivel. Emlékeztetve, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy hónapja még azért kritizálta Vass Györgyöt, Fót fideszes polgármesterét az idei, hatmillió forintos jutalmáról. Mint mondta, nem tartja helyesnek az ilyen nagy összegű bónuszokat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!