<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Amennyiben az autóápolás, illetve polírozás kivitelezését kifogástalan minőségben szeretnénk megvalósítani, akkor kulcsfontosságú lesz minőségi készítményeket alkalmaznunk. A német Menzerna által gyártott termékekre nagyszerűen illenek ezek a jelzők.

A cikkben azt fogjuk megmutatni, hogy milyen hasznunk származhat a Menzerna polírozószerek és -paszták, valamint az egyéb autóápolási készítmények alkalmazásából.

Menzerna polírozószerek változó kivitelben

A látványos és tartós végeredményt ígérő autóápoláshoz bizony minőségi készítményeket szükséges alkalmazni. Példának okáért olyan polírozószereket, amelyekkel erőlködés nélkül is meg tudjuk valósítani a tökéletes minőségű polírozást.

Természetesen polírozószerekből is többféle kivitel szerezhető be. Egyes típusokkal a mikroméretű karcolások és apró esztétikai hibák kijavítása oldható meg. Más típusok pedig leginkább azzal kapcsolatban jelentenek hathatós segítséget, hogy az autó fényezése maradjon kifogástalan.

Amikor tehát polírozószert igyekszünk beszerezni, a magas minőségre való törekvés mellett célszerű azt is ellenőrizni, hogy pontosan milyen eredményekhez ajánlott az adott készítmény.

Minőségi polírpaszta a kisebb esztétikai hibák eredményes eltüntetéséhez

A polírozószerekhez hasonlóan a polírpaszta is egészen hasznos, illetve praktikus kelléknek számít, hogyha az autóápolás minőségi kivitelezését szeretnénk megvalósítani. A paszta esetében mindössze az összetétel lesz egy kicsit más.

Ettől függetlenül a polírpaszta tökéletes eszköznek számít ahhoz, hogy a gépjármű fényezésén megtalálható mikroméretű karcokat, apró hibákat és sérüléseket eltüntessük. Annál is inkább, mivel a pasztával kifejezetten egyszerű lesz dolgozni.

Rugalmas és könnyedén formálható anyagról beszélünk ugyanis, amely roppant előnyös tulajdonságokkal bír a minőségi autóápoláshoz. Ráadásul egyszerre nem is kell belőle sok, ennek köszönhetően kifejezetten sokáig elégnek bizonyulhat a beszerzett polírpaszta.

Vágó- és csiszolópaszta és polimer bevonat a kifogástalan végeredmény biztosítása érdekében

Hogyha a polírpasztával kapcsolatban dicsérő szavakat használtunk, akkor mindenképp hasonlóan kell eljárnunk a csiszoló-, illetve vágópaszta esetében is. Hasonlóan rugalmas és sokoldalú anyagról van szó ugyanis, ami tökéletesen alkalmas a fényezéshez, illetve a karcok eltávolításához.

Nem beszélve arról, hogy környezetkímélő anyagról van szó. A használatával tehát nemcsak a gépjárműnek teszünk jót, hanem a környezetünk számára sem okozunk extra terhelést.

Mindenképp említése méltó még a polimer bevonat, aminek a segítségével hosszú távú védelmet biztosíthatunk a jármű számára a különböző környezeti hatásokkal szemben
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.