1p

Justitia Regnorum Fundamentum emlékérmet kapott Tóth Tamás, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka Kozma Ákostól, az alapvető jogok biztosától az emberi jogok napja alkalmából.

A díjat a két éve elindult Gyermekotthonok Felújítási Programban részt vállalt tevékenységért vehette át a büntetés-végrehajtási szervezet altábornagya - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága vasárnap.

A fogvatartottak munkájának köszönhetően több gyermekotthon felújítása is befejeződött: 2022-ben a Veszprém-gyulafirátóti Befogadó Gyermekotthon és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szentlőrinci lakásotthona szépült meg. A közeljövőben Felsőzsolcán, a Szent Benedek Lakásotthon, Balassagyarmaton pedig az Ipolypart Fészek Gyermekotthon újul meg - írták a közleményben. (MTI).

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!