<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A helyzet a város polgármestere szerint "rohamosan romlik."

Moszkvának most egy új koronavírus-variánssal kell szembenéznie, mely agresszívabb és fertőzőbb, és a város helyzete rohamosan romlik, nyilatkozta csütörtökön Szergej Szobjanyin, az orosz főváros polgármestere. A szóban forgó variáns ezesetben is a delta (korábban: indiai), mely 60 százalékkal fertőzőbb az alfa (korábban: brit) variánsnál.

A tegnapi előrejelzés szerint ma kilencezernél is több új azonosított fertőzöttet jelentenek Moszkvában, ez lenne a legmagasabb napi szám a pandémia kezdete óta. Június elejéig a napi új fertőzöttek száma hónapokig többnyire 3 ezer alatt volt.

Helyi szakemberek szerint a delta variáns terjedése nem lokális, moszkvai probléma, a variánshoz kötődő új esetek száma Oroszország-szerte jelentősen növekszik.

(Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.