1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Még zajlik a papírmunka, de a reptér "meg lesz véve", mégpedig a híreszteléseknél olcsóbban, közölte a nemzetgazdasági miniszter.

Az ATV találta meg Nagy Márton nemzetgazdasági minisztert egy konferenciáról távozóban azzal a kérdéssel, hogy valóban "napokon belül" megszületik-e a szerződés a Budapest Airport állami kézbe való visszatéréséről.

A miniszter úgy válaszolt, hogy

"azt meg tudja erősíteni, hogy 80 százalék- 20 százalék a vásárlás a magyar és a francia részről".

Majd újabb kérdésre azt is elárulta, hogy a vásárlás után a magyar tulajdoni hányad 51 csökkenhet, ugyanis tárgyalásokat kezdenek majd a katari QIA befektetővel, a tulajdoni hányad egy részének átadásáról.

Nagy Márton a most tárgyalt 80 százalékos tulajdonrész áráról nem akart konkrétumot mondani, de azt állította, az alacsonyabb lesz, mint a 774 milliárdos, a médiában elterjedt összeg.

“Jó ár lesz” - tette hozzá.

Elárulta azt is, hogy ugyan a szerződés aláírása technikai kérdés, a reptér pedig "meg lesz véve", de a miniszterelnök által a parlamentben említett "napokon belül" az két hét, de egy hónap is lehet még.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!