1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Távozik a Telextől Munk Veronika alapító.

Munk Veronika tartalomfejlesztési vezető, alapító főszerkesztő a saját kezdeményezésére távozik a Telextől április végén – olvasható a portálon közzétett közleményben. Mint írják, az eddigi vezető a szlovák Denník N médiacéghez igazol, ahol innovációért és új piacokért felelős igazgatói posztot fog betölteni.

A Telexnél a tartalomfejlesztési feladatokat Kárpáti Márton veszi át, míg a Telex Akadémia szakmai felügyeletét Dull Szabolcs főszerkesztő látja el a továbbiakban – közlik.

A távozó vezető azt írja, élete legizgalmasabb időszakát töltötte a Telexnél, egyúttal tövábbi sikereket is kívánt volt kollégáinak.

Munk Veronika mellett Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is távozik a laptól, a Media1 információi szerint ő a 444-hez szerződik. A Media1 érdeklődésére Kardos Gábor, a Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója hivatalosan is megerősítette Lovas érkezését a 444-hez, ahol szerkesztői pozíciót kap.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!