TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Év végére normalizálódhat a foglalkoztatás a kormány szerint.

Európában romlik a járványhelyzet, több országban is sokkal súlyosabb állapotok vannak, mint Magyarországon. Spanyolország például ezért került a zöldről a sárga zónába - közölte a mai Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter. A térségünkben Szlovákiába, Szlovéniába, Horvátországba, Ausztriába komolyabb kockázat nélkül lehet utazni, a többi ország esetében fokozott óvatosságra van szükség.

A gazdasági helyzetről is szó volt a tegnapi kormányülésen. Az adatok közül a foglalkoztatottság a legfontosabb a miniszter szerint. Jelenleg 4 472 000 embernek van munkája, ami jobb, mint a korábbi adat volt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Gulyás Gergely szerint van rá esély, hogy az év végére elérjük, vagy meg is haladjuk a járványhelyzet előtti, tavalyi foglalkoztatottsági szintet.

A miniszter beszámolt arról, hogy Magyarország 1 millió eurós segítséget nyújt Libanonnak a bejrúti robbanás miatt. Magyar áldozatról, sebesültről nem tud a kormány - számolt be a miniszter. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.