1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Annyira felgyorsult az infláció, hogy már minden negyedévben nyugdíjkorrekcióra, vagyis egy visszamenőleges nyugdíjemelés kifizetésére van szükség - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) képviselője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján.

A nyugdíjkorrekció összegét a negyedéves inflációs adatok alapján kell megállapítani - jelentette ki Gy. Németh Erzsébet.

A kormányt bíráló politikus hangsúlyozta, a DK azt javasolja, hogy a nyugdíjkorrekció mellett egy egyszeri, százezer forintos támogatást is fizessenek a nyugdíjasoknak.

Gy. Németh Erzsébet egyúttal felhívta a figyelmet, hogy a nyugdíjasok által legtöbbet vásárolt húszféle élelmiszer egy év alatt 52,2 százalékkal drágult.

(MTI)

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!