2p

Egy felvételből derült ki, hol pihent a miniszterelnök, egy ellenzéki politikus neve is felmerül a történetben.

A Gulyáságyú Média egy birtokába került, valószínűleg augusztus 11-én készült felvétel alapján tudta beazonosítani, hogy a miniszterelnök Opatijában, Ungár Péter LMP-társelnök nővérének villájában töltötte augusztusi vakációját.

A felvétel hitelességét online szoftverek segítségével ellenőrizték, és így sikerült a felvételt készítő személy által megjelelölt helyszínt is beazonosítani. Orbán Viktor egyébként egy kör úszásból tért éppen vissza a villába.

Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke a miniszterelnök nyaralasára vonatkozó kérdését a lapnak arra hivatkozva nem válaszolta meg, hogy ő csak a hivatalos programokról tud tájékoztatást adni. Megkérdezték Ungár Pétert is az ügyről, aki így válaszolt:

" A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám, Schmidt Mária és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul. Én ezt próbálom átláthatóan kezelni, így az se titok, hogy én nem csak a munkahelyemen futottam már össze Orbán Viktorral, hanem a privát életemben is. Ha van, aki úgy gondolja, hogy az nem lehet ellenzéki, akinek a családja fideszes, akkor azt elfogadom, de továbbra is rendületlenül bízom abban, hogy olyan országban élünk, ahol a választók nem az alapján ítélnek meg, hogy a családtagjaim mit tesznek, hanem az alapján, hogy én mit teszek és mondok.” "

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!