2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az orosz-ukrán háború 388. napja a szombati. 

  • Joe Biden amerikai elnök szerint Vlagyimir Putyin egyértelműen háborús bűnöket követett el, és a Nemzetközi Büntetőbíróság jogosan adott ki elfogatóparancsot az orosz elnök ellen. A bíróság pénteken indítványozta Putyin letartóztatását, mivel a vádak szerint az orosz vezető felügyelte ukrán gyermekek elrablását és emberek Ukrajnából Oroszországba történő jogellenes elszállítását.
     
  • Több európai ország is üdvözölte, hogy az ICC elfogatóparancsot adott ki az orosz elnök ellen háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt, António Guterres ENSZ-főtitkár szóvivője ugyanakkor úgy reagált, hogy a döntés nyomán Vlagyimir Putyin nem vált nemkívánatos személlyé.
     
  • Hszi Csin-ping kínai elnök a jövő héten Oroszországba látogat, és Vlagyimir Putyinnal is tárgyal majd. A március 20-22-re tervezett látogatás során a két vezető kétoldalú szerződéseket ír alá, és megvitatja az átfogó partnerség továbbfejlesztésének kérdéseit.
     
  • Novomoszkovszkban robbanás rázta meg és tűz ütött ki abban az infrastrukturális létesítményben, amelyet két iráni drón támadott meg – értesült a Nexta.

(The Guardian, Nexta, MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!