2p

Az inflációtól vagy a háborútól félünk? És félünk-e egyáltalán? Megkérdeztük az embereket.

"Mennyire érzi az inflációt, és mit gondol róla?"

Ezzel indítottuk kérdéseinket Budapest utcáin. Sokan nem voltak hajlandók szóba állni velünk, de szerencsére akadtak, akik megosztották a véleményüket.

Ezekből kiderül: az infláció mindenkit nyomaszt, kivétel nélkül minden nyilatkozó érzi a hatását az árakon és a saját életszínvonalán, csak az a kérdés, mekkora jelentőséget tulajdonít neki. Ha valaki látott már 10 százaléknál is nagyobb emelkedést más országban, akkor a jelen helyzettől talán nem is ijed meg annyira. 

Ami igazán meglepő volt, hogy válaszadóink az ukrán helyzettől sokkal kevésbé tartottak, mint az inflációtól, utóbbitól is inkább gazdasági tekintetben.

De hogy Putyin konkrétan kinek a pénzét vette el nagyszabású akciójához, és hogy például mit tanít nekünk az Irak-iráni háború a jelen helyzetről, az kizárólag a videóból derül ki!

(Ha tetszik a videó, iratkozzon fel youtube-csatornánkra, hogy azonnal értesüljön legfrissebb riportjaink és elemzéseink megjelenéséről!)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!