<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az inflációtól vagy a háborútól félünk? És félünk-e egyáltalán? Megkérdeztük az embereket.

"Mennyire érzi az inflációt, és mit gondol róla?"

Ezzel indítottuk kérdéseinket Budapest utcáin. Sokan nem voltak hajlandók szóba állni velünk, de szerencsére akadtak, akik megosztották a véleményüket.

Ezekből kiderül: az infláció mindenkit nyomaszt, kivétel nélkül minden nyilatkozó érzi a hatását az árakon és a saját életszínvonalán, csak az a kérdés, mekkora jelentőséget tulajdonít neki. Ha valaki látott már 10 százaléknál is nagyobb emelkedést más országban, akkor a jelen helyzettől talán nem is ijed meg annyira. 

Ami igazán meglepő volt, hogy válaszadóink az ukrán helyzettől sokkal kevésbé tartottak, mint az inflációtól, utóbbitól is inkább gazdasági tekintetben.

De hogy Putyin konkrétan kinek a pénzét vette el nagyszabású akciójához, és hogy például mit tanít nekünk az Irak-iráni háború a jelen helyzetről, az kizárólag a videóból derül ki!

(Ha tetszik a videó, iratkozzon fel youtube-csatornánkra, hogy azonnal értesüljön legfrissebb riportjaink és elemzéseink megjelenéséről!)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.