2019. január 11. 09:40

Több olvasónk is panaszkodott, hogy nem kapta meg a ma esedékes járandóságát.

Más portálokhoz hasonlóan lapunkhoz is eljutottak olvasói jelzések, hogy nem érkezett meg a nyugdíj a számlájukra. Ennek esedékessége - mint ebben a cikkben jeleztük - a mai nap lenne..

Valami történt Valami történt

A jelek szerint széles réteget érinthet a probléma, mert több internetes portálhoz is befutottak ezzel kapcsolatos észrevételek.

A folyósításért felelős Magyar Államkincstár egyelőre nem közölt információt a csúszás okáról. Nem hivatalos értesülések szerint a folyósítás megtörtént, de a banki elszámolórendszerben elakadtak a megbízások, Amint lesz hivatalos információ, közöljük.

Közben az OTP Bank az internetes felületén a következő információt osztotta meg:

"Az OTP Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy a 2019. január 11-én esedékes nyugdíjak átutalása várhatóan csak 2019. január 14-én hétfőn történik majd meg. A nyugdíjak utalása a bank rendszerétől független ok miatt csúszik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.