TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Több olvasónk is panaszkodott, hogy nem kapta meg a ma esedékes járandóságát.

Más portálokhoz hasonlóan lapunkhoz is eljutottak olvasói jelzések, hogy nem érkezett meg a nyugdíj a számlájukra. Ennek esedékessége - mint ebben a cikkben jeleztük - a mai nap lenne..

Valami történt Valami történt

A jelek szerint széles réteget érinthet a probléma, mert több internetes portálhoz is befutottak ezzel kapcsolatos észrevételek.

A folyósításért felelős Magyar Államkincstár egyelőre nem közölt információt a csúszás okáról. Nem hivatalos értesülések szerint a folyósítás megtörtént, de a banki elszámolórendszerben elakadtak a megbízások, Amint lesz hivatalos információ, közöljük.

Közben az OTP Bank az internetes felületén a következő információt osztotta meg:

"Az OTP Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy a 2019. január 11-én esedékes nyugdíjak átutalása várhatóan csak 2019. január 14-én hétfőn történik majd meg. A nyugdíjak utalása a bank rendszerétől független ok miatt csúszik.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.