TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Ma sem maradt el a főpolgármesteri tájékoztató, amelyen ezúttal Karácsony Gergely mellett Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes is megjelent.

A városvezetés az általános ingyen parkolást továbbra sem tartja jó ötletnek, viszont tárgyalásokat folytatnak a plázákkal arról, hogy az üresen álló parkolóházakat tegyék ingyenessé. Dolgoznak azon is, hogy egészségügyi dolgozók ingyenes parkolási igényét felmérjék és kialakítsák ennek kereteit.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a fővárosi önkormányzat kifejezetten fontosnak tartja azt, hogy a „fővárosért dolgozók” megkapják a válság előtt már bejelentett béremelést, illetve bevezetik a „Budapest-pótlékot” is, igaz, ennek pontos részleteiről egyelőre nem esett szó. Ismételten kihangsúlyozták a védőfelszerelések beszerzésének fontosságát, valamint szó esett arról is, hogy ennek biztosítása érdekében akár a fővárosi költségvetési tartalékba is belenyúlhatnak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.