<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ma sem maradt el a főpolgármesteri tájékoztató, amelyen ezúttal Karácsony Gergely mellett Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes is megjelent.

A városvezetés az általános ingyen parkolást továbbra sem tartja jó ötletnek, viszont tárgyalásokat folytatnak a plázákkal arról, hogy az üresen álló parkolóházakat tegyék ingyenessé. Dolgoznak azon is, hogy egészségügyi dolgozók ingyenes parkolási igényét felmérjék és kialakítsák ennek kereteit.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a fővárosi önkormányzat kifejezetten fontosnak tartja azt, hogy a „fővárosért dolgozók” megkapják a válság előtt már bejelentett béremelést, illetve bevezetik a „Budapest-pótlékot” is, igaz, ennek pontos részleteiről egyelőre nem esett szó. Ismételten kihangsúlyozták a védőfelszerelések beszerzésének fontosságát, valamint szó esett arról is, hogy ennek biztosítása érdekében akár a fővárosi költségvetési tartalékba is belenyúlhatnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.