<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Harapni lehet a harmóniát rajta.

Igazán mutatós fotót készített Orbán Viktorról a Miniszterelnöki Sajtóiroda fényképésze, Szecsődi Balázs. A romantikus festménynek is beillő felvételen a miniszterelnök az EU salzburgi csúcstalálkozója előtt egyik határon túli szövetségesével, a Szlovén Demokrata Párt elnökével, Janez Jansával beszélget. Na de hol: egy virággal futtatott erkélyen, derűs ég alatt, háttérben a kies Festungsberg heggyel, és a hegytetőn, a vakító napfényben sütkérező Hohensalzburg várával. Jansa lelkesen magyaráz, Orbán figyelmesen hallgat, szemlátomást továbbra is megvan az összhang kettejük között.

Kész festmény.Kész festmény.

Rosszabb helyen, rosszabb hangulatban is telhetett volna a délutánjuk, na.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.