2018. szeptember 19. 20:29
mfor.hu

Harapni lehet a harmóniát rajta.

Igazán mutatós fotót készített Orbán Viktorról a Miniszterelnöki Sajtóiroda fényképésze, Szecsődi Balázs. A romantikus festménynek is beillő felvételen a miniszterelnök az EU salzburgi csúcstalálkozója előtt egyik határon túli szövetségesével, a Szlovén Demokrata Párt elnökével, Janez Jansával beszélget. Na de hol: egy virággal futtatott erkélyen, derűs ég alatt, háttérben a kies Festungsberg heggyel, és a hegytetőn, a vakító napfényben sütkérező Hohensalzburg várával. Jansa lelkesen magyaráz, Orbán figyelmesen hallgat, szemlátomást továbbra is megvan az összhang kettejük között.

Kész festmény. Kész festmény.

Rosszabb helyen, rosszabb hangulatban is telhetett volna a délutánjuk, na.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.