1p

A Független Benzinkutak Szövetségének legújabb listáján Felcsút neve szerepel azon településekéi között, amelyeket érinthet a Mol korlátozása.

Mint arról már többször beszámoltunk, mivel a Dunai Finomító - a benne keletkezett műszaki hiba miatt - csak korlátozott kapacitás mellett működik, a Mol korlátozásokról döntött, ettől a héttől átmenetileg nem szállít üzemanyagot azoknak a magánkutaknak, amelyekkel a benzinárstop bevezetése után szerződött. A döntés értelmében a Független Benzinkutak Szövetsége (FBSZ) szerint több száz településen is üzemanyaghiány alakulhat ki.

Az FBSZ folyamatosan közli, mely településeket érinthet az üzemanyaghiány. Érdekesség, hogy a legfrissebb listán már feltűnt Felcsút neve is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!