2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Kifli.hu úgy döntött, hogy stratégiailag csökkenti egy sor speciális élelmiszer árát az étrendi korlátozásokkal élő vásárlók érdekében.

„A Kiflinél nem csak élelmiszereket árulunk, hanem küldetésünk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a kiváló ételeket. Mélyen együttérzünk mindenkivel, aki étrendi korlátozásokkal él" - idézi Gabriel Makki, ügyvezető szavait a Kifli.hu lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Nem tartják igazságosnak, hogy magasabb árat kell fizetniük a speciális élelmiszerekért, ráadásul időt és energiát nem kímélve tudják csak beszerezni a város különböző pontjairól. Emiatt döntöttek úgy, hogy velük együttműködve olyan választékot hoztnak létre, amely lefedi az igényeiket, és leszorították a kulcsfontosságú glutén-, laktóz-, cukor- és hozzáadott cukormentes termékek árát a hagyományos termékek szintjéhez.

A Kifli egy teljes bevásárlást lefedő választék árát igazítja ki. Az új árak a szabványos márkás termékek szintjén vannak meghatározva és a cég azt is garantálja, hogy a kiválasztott termékek árát legalább ez év végéig maximálja. A Kifli úgy véli, hogy az árpolitika proaktív változása hozzájárul azon családok gazdasági helyzetének javításához, akiknek speciális étrendet kell követniük.

 Hagyományos termék

Kifli.hu ár (huf)

Mentes termék 

Normál Kifli.hu ár

 

Új Kifli.hu ár (huf)

Tarka ES 2,8% (1l)

559

Mizo félzsíros    laktózmentes 2,8% (1l)

679

559

Ceres Sütő Slimm toast kenyér

3956 (kg)

Amurex Gluténmentes Vitál Kenyér (0.3 kg)

5330 (kg)

3663 (kg)

Gyermelyi 4 tojásos spagetti

809

Pasta D’Oros Spaghetti (gluténmentes) (0.5 kg)

809

679

Mizo szeletelt trappista

829

Mizo laktózmentes szeletelt sajt

829

729

 

 A teljes választék itt található: https://kifli.hu/targy/kedves-mentes

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!