1p

Szerencsére.

Az insidethegames.biz honlap szerint a csaknem 70 ezer résztvevő közül mindenki negatív eredménnyel zárta a vasárnapi tesztelést, erre a rendszer indítása óta nem volt példa. A 32 újonnan érkező közül három esetben viszont pozitív lett a vizsgálat a pekingi repülőtéren. Január 23-a óta közel 1 400 000 koronavírustesztet végeztek el a kínai fővárosban, ezekből  432 esetben volt pozitív az eredmény.

A kínai szervezők által bevezetett zéró Covid-stratégia - amit két egészségügyi kézikönyv formájában hoztak nyilvánosságra - a világ egyik legszigorúbb koronavírus elleni védekezési szabályzata. A buborékban tartózkodó sportolókat, edzőket, kísérőket, újságírókat minden nap ellenőrzik. A pekingi téli olimpia vasárnapig tart, ezt követően a paralimpiára március 4. és 13. között kerül sor.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!